Меню
Вашата кошница

Автоаларми

Модел: 2157
Автоаларма 2157 Разполага с два режима на работа, които може да избирате според Вашите предпочитания.Първи режим - работят всички датчици и входове на алармата. Втори режим - алармата сработва и алармира само при отваряне на капак или врата(ударния шок датчик не работи).Предлага се с 2 броя дистанци..
37.00лв.
Модел: 2185
Автоаларма с Централно Заключване 2185 предлага два режима на работа, които може да избирате според Вашите предпочитания. Автоматично централно заключване с локализиране на превозното средство, посредством мигане на мигачи и звуков сигнал. Напомняне за незатворена врата/ за забравено осветление в ку..
37.00лв.
Модел: 2195
Автоаларма  2195 има автоматично централно заключване, като разполага с два режима на работа, които може да избирате според Вашите предпочитания.​Първи режим - работят всички датчици и входове на алармата.Втори режим - алармата сработва и алармира само при отваряне на капак или врата(ударния шо..
37.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Използвайки autorespekt.com, Вие се съгласявате с "Политика за използване на Cookies/Бисквитки", необходими за пълната функционалност на услугата.