Меню
Вашата кошница

Кутии за инструменти

Модел: 18180311
Кутия за инструменти 110SМатериал: полипропилен.Пластмасов материал с висока устойчивост на проникване на вода и прах, горива, масло, запалимост, UV лъчи, високи и ниски температури.Подсилени ребра за здравина и трайност.Цилиндрични ключалки осигуряващи максимална защита.Уплътнение на капака срещу п..
164.00лв.
Модел: 100S
Пластмасов материал с висока устойчивост на проникване на вода и прах, горива, масло, запалимост, UV лъчи, високи и ниски температури.Подсилени ребра за здравина и трайност.Цилиндрични ключалки осигуряващи максимална защита.Уплътнение на капака срещу попадане на вода и прах в кутията.Външни размери ..
150.00лв.
Модел: 120S - 73113
Кутия за инструменти 120S    Материал: полипропилен.    Пластмасов материал с висока устойчивост на проникване на вода и прах, горива, масло, запалимост, UV лъчи, високи и ниски температури.    Подсилени ребра за здравина и трайност.    Цил..
216.00лв.
Модел: 1818037
Кутия за инструменти сандък 60sМатериал: полипропилен.Пластмасов материал с висока устойчивост на проникване на вода и прах, горива, масло, запалимост, UV лъчи, високи и ниски температури.Подсилени ребра за здравина и трайност.Цилиндрични ключалки осигуряващи максимална защита.Уплътнение на капака с..
94.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Използвайки autorespekt.com, Вие се съгласявате с "Политика за използване на Cookies/Бисквитки", необходими за пълната функционалност на услугата.