Меню
Вашата кошница

Скоби

Модел: 10-16
Скоба за водни съединения от ER-BIВисококачествени винтови скоби с размери 10-16ммСтягане и отпускане посредством винт.Изработени от неръждаема стомана.Скоби за многофункционална употреба - за монтаж за различни кабели в двигатели и газови инсталации.Предназначени за свързване на водни и газови инст..
15.00лв.
Модел: 13-19
Скоба за водни съединения от ER-BIВисококачествени винтови скоби с размери 13-19ммСтягане и отпускане посредством винт.Изработени от неръждаема стомана.Скоби за многофункционална употреба - за монтаж за различни кабели в двигатели и газови инсталации.Предназначени за свързване на водни и газови инст..
16.00лв.
Модел: 16-23
Скоба за водни съединения от ER-BIВисококачествени винтови скоби с размери 16-23ммСтягане и отпускане посредством винт.Изработени от неръждаема стомана.Скоби за многофункционална употреба - за монтаж за различни кабели в двигатели и газови инсталации.Предназначени за свързване на водни и газови инст..
15.00лв.
Модел: 20-30
Скоба за водни съединения от ER-BIВисококачествени винтови скоби с размери 20-30ммСтягане и отпускане посредством винт.Изработени от неръждаема стомана.Скоби за многофункционална употреба - за монтаж за различни кабели в двигатели и газови инсталации.Предназначени за свързване на водни и газови инст..
16.00лв.
Модел: 8-13
Скоба за водни съединения от ER-BIВисококачествени винтови скоби с размери 8-13ммСтягане и отпускане посредством винт.Изработени от неръждаема стомана.Скоби за многофункционална употреба - за монтаж за различни кабели в двигатели и газови инсталации.Предназначени за свързване на водни и газови инста..
13.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Използвайки autorespekt.com, Вие се съгласявате с "Политика за използване на Cookies/Бисквитки", необходими за пълната функционалност на услугата.