Меню
Вашата кошница

Ремонтни комплекти

Модел: 181893
Инструменти за разглобяване интериора на МПСПвц лостчета за сваляне на интериорни панелиКомплекта включва 12 части...
14.00лв.
Комплект за възстановяване на джанти Visbella Комплект за възстановяване на джанти Visbella
Ново
Модел: AG0011
Комплект за възстановяване на джанти Visbella.Предназначен е за ремонт на драскотини, малки вдлъбнатини, увреждане от монтаж на алуминиеви джанти.Комплектът съдържа всичко необходимо за премахване на драскотини.Приложение:1. Подготовка: Почистете повредената джанта и отстранете всички остри ръбове и..
21.90лв.
Модел: 182682
КОМПЛЕКТ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВДЛЪБНАТИНИ ПО КУПЕТО НА МПСКомплектът е подходящ за изчистване на следи от малки вдлъбнатини, без риск от повреда по купето и боята.Комплектът съдържа:Пистолет за топъл силиконОбратен чукСиликонови пръчкиИздърпваща пастаПодложки за издърпванеСтъргалка/пресаПочистващ аг..
39.90лв.
Модел: 185072
Четки за почистване на интериор.Този комплект от 5 меки четки за почистване е подходящ за мокра и суха употреба.Подходящи са за премахване на прах, трохи и други дребни предмети от въздуховоди, облицовки, фугите на седалките, емблеми и дрПолучавате 5 различни размера четки, можете да изберете точнат..
9.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Използвайки autorespekt.com, Вие се съгласявате с "Политика за използване на Cookies/Бисквитки", необходими за пълната функционалност на услугата.