Меню
Вашата кошница

Добавки и автохимия

Модел: B-050Z
Обезмаслява накладки и спирачни системи.Обезмаслител  за почистване на спирачни системи на леки и товарни автомобили, части и машини.Създава удобство и спестява времеИзползва се за бързо отстраняване на масла, мазнини, мръсотия, сажди, феродо от накладките и т.н. За всестранно почистване в проц..
7.90лв.
Битумно лепило лента Visbella за фарове и стъкла Битумно лепило лента Visbella за фарове и стъкла
Ново
Модел: 20244
Битумно лепило лента Visbella за фарове и стъклапредназначено за залепяне на автомобилни фарове или стъкла, както и други повърхностиеднакво устойчиво на ниски и високи температуриразтегливо и лесно за употребаизработено от каучуков битумширина на лентата 9.52 мм , дължина 4.57 метра.Марка:VisbellaТ..
24.90лв.
Модел: DS25J
Средство за почистване на дизелови инжектори. Ефективно почиства дизелови инжектори, намалява изпускателен дим, осигурява икономията на гориво. Опаковката е предназначена за обем 45-90 литра гориво...
7.90лв.
Модел: E-250Z
Уплътнител на двигателя. Използва се за спиране теч на масло от двигателя ,семеринги и гарнитури. Препаратът е в състояние да възстанови еластичността на уплътнениета. Подходящо за дизелови и бензинови двигатели. Не оказва нежелан ефект върху катализатори и кислородни сензори ...
9.00лв.
Модел: ZC-618
Препоръчва се за двигатели, които имат голяма консумация на масло, пушене или загуба на компресия или за двигатели в натоварени условия през лятото.Добавката намалява консумацията на масло, картерната вентилация и пушенето, възстановява компресията на цилиндрите, защитава по-добре механичните части ..
9.00лв.
Модел: (NC25J)
Средство за почистване на бензинови инжектори. Почиства мръсотия, увеличава мощност. Подобрява пускането на двигателя, намалява количеството на вредните вещества в изгорелите газове. Опаковката е предназначена за обем до 60 литра гориво...
7.90лв.
Модел: ZC-232
Engine Flush е добавка промивка за почистване на двигатели и сегменти. Съдържа специални съставки, които разграждат образуващите се смоли и нагари, което намалява износването и амортизацията. Същевременно прочиства запушени маслени магистрали и цялата система, осигурявайки свободно движение. Автомоб..
6.90лв.
Модел: SR-306Z
ZOLLEX Radiator Stop Leak e добавка за спиране на теч в радиатора на автомобила.Подходяща за всички видове автомобили и всички видове антифризи.Дозировка: третира системи от 5 до 25 литра.Начин на употреба:При изключен и студен двигател, махнете капачката на радиатора или приливника. Разклатете..
6.90лв.
Модел: SR-3066Z
ZOLLEX Radiator Stop Leak e добавка за спиране на теч в радиатора на автомобила.Подходяща за всички видове автомобили и всички видове антифризи.Дозировка: третира системи от 5 до 25 литра.Начин на употреба:При изключен и студен двигател, махнете капачката на радиатора или приливника. Разклатете..
7.90лв.
Модел: SCC-65
Многофункционален контактен спрей за почистване на диелектрични контакти без хлориди за професионалисти.При поддръжка и сервиз на електрически инсталации в МПС, електрически контакти, електрически уреди, инсталации и финни интрументи, като не оставя следи.Отблъсква вода и влага.Бързо отстранява петн..
7.90лв.
Модел: HC-105
Тегло: 50gЦвят: черенЦел: за метал, титан, неръждаема стомана, мед, алуминий, дърво, пластмаса, бетон, елиминира и отстранява течовеУниверсално лепило студена заварка Zollex HC-224 черна за метал, 50 гр.Студеното заваряване е универсална смес за бърз ремонт, лесна за употреба.Двукомпонентно пластмас..
7.00лв.
Модел: ST-400
Епоксидното лепило ST-400 производство на Zollex е висококачествен полимерен продукт, който включва два компонента (биомпонентни) - смола и втвърдител. Основният компонент, чрез който се залепват елементите, е епоксидна смола. Това лепило има силно лепящи свойства и може да лепи различни материали -..
6.90лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)
Използвайки autorespekt.com, Вие се съгласявате с "Политика за използване на Cookies/Бисквитки", необходими за пълната функционалност на услугата.