Меню
Вашата кошница

Автокозметика

Микрофибърна кърпа
Ново
Модел: YF-0010A
Микрофибърна кърпаВид плетка: гладка.Структурата на тази плетка е изключително подходяща за миене на прозорци и други стъклени повърхности.Не е необходимо да използвате препарати, употребата им не се препоръчва, защото силно абсорбиращите свойства на плата елеминират всеки един вид течност, като има..
1.90лв.
Модел: 13054
Универсална микрофибърна кърпа, подходяща за дома, офиса, колата или гаража.Супер висока абсорбираща способност.Висококачествени микрофибърни влакна, които не надраскват чувствителните повърхности.Цвят: сив/жълтРазмер: 40 x 40 cm..
11.00лв.
Модел: 50234
Mляко за табло MOTOXПрепарата за автотабли почиства до блясък с антистатичен ефект.Почиства и поддържа, полира и предпазва пластмасови, дървени и кожени детайли по автомобила.Осигурява високоефективна защита от влиянието на климатичните условия, поддържайки еластичността на гумените уплътнения е иде..
8.00лв.
Почистващ гел Visbella за автомобилен интериор и електроника Почистващ гел Visbella за автомобилен интериор и електроника
Ново
Модел: 160B
Почистващ гел Visbella за автомобилен интериор и електроникапредназначен е за почистване на трудно достъпни места като въздуховоди, волан, поставките за чаши, отделения за багаж, табло, дръжки и други.подходящо е и за почистване на офис техника, клавиатури, монитори и други.лесен за употреба - за да..
7.90лв.
Модел: 50236
Модел: 50236Спрей за гуми гланц Мотокс350мл.MOTOX Tyre Gloss spray е гланц за автогуми за почистване и блясък на гумени повърхности.Освежава гумите и ги предпазва от напукване.Със специалната добавка Black & Shine гумите придобиват оригиналния си блясък...
7.00лв.
Модел: ZC-218
Възстановява дълбокия цвят на гумите, оставяйки лек блясък на повърхността. Благодарение на съдържанието на силиконови емулсии, той осигурява дълготрайна защита срещу потъмняване, избледняване и напукване на каучука. Антистатичните свойства на продукта правят лъскавата повърхност да остане чиста по-..
9.00лв.
Модел: ZC-233
Спрея ZOLLEX Foam Cleaner е със специална формула с биологични повърхностно активни вещества и други материали за производство на богата пяна.Пяната активно и бързо прониква в петна , чисти мръсотията и мазнини , възстановява свежестта и връща новия облик на кемпера или почистените мебели.Не съдържа..
9.00лв.
Модел: 750 VA
Ефективен и универсален спрей за почистване на табло с аромат на ябълка.Почиства и поддържа всички пластмасови компоненти в превозното средство.Прониква дълбоко в повърхността, като предпазва от UV лъчение, оставяйки силно полиран слой отвън.​Има антистатични и полиращи свойства.Количество: 750mlНач..
12.00лв.
Модел: 200 VA
Ефективен и универсален спрей за почистване на табло с аромат на ябълка.Почиства и поддържа всички пластмасови компоненти в превозното средство.Прониква дълбоко в повърхността, като предпазва от UV лъчение, оставяйки силно полиран слой отвън.​Има антистатични и полиращи свойства.Количество: 200mlНач..
3.50лв.
Модел: 750 AP
Ефективен и универсален спрей за почистване на табло с аромат на ябълка.Почиства и поддържа всички пластмасови компоненти в превозното средство.Прониква дълбоко в повърхността, като предпазва от UV лъчение, оставяйки силно полиран слой отвън.​Има антистатични и полиращи свойства.Количество: 750mlНач..
12.00лв.
Модел: 50278
Обезмаслител за двигатели Мотокс, 750 мл, спрейУниверсално приложениеMotox обезмаслител е препарта със силно обезмасляващо действие и универсално приложение.Идеално почиства трайно замърсени с масла и греси части на автомобили, мотоциклети, камиони и всякакви други машини. ..
7.90лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
Използвайки autorespekt.com, Вие се съгласявате с "Политика за използване на Cookies/Бисквитки", необходими за пълната функционалност на услугата.