Меню
Вашата кошница

Антифриз и течност чистачки

Модел: 181373
Рефрактомерът за измерване на замръзване на антифриза, течноста за чистачки и състоянието на електролита на акумулатора.За измерване на антифриза са направени две скàли - според производствената характеристика - Етилен гликол или Пропилен гликол.Рефрактомерът измерва концентрацията на електролита в ..
69.00лв.
Модел: 18103
Тестер за антифриз измерващ всички видове антифриз.Изключително здрав.Индикатор: Плаваща вътрешна стъклена тръбичка.Тяло: Стъкло.Измерва с точност точката на замръзване на Вашата охлаждаща течност, независимо от нейната температура.Диапазон на измерване от 0 до -40 градуса...
9.00лв.
Модел: 18994
Тестер за антифриз измерващ всички видове антифриз.Измерва с точност точката на замръзване на Вашата охлаждаща течност, независимо от нейната температура.Високо немско качество с изключителна прицизност на измерване.Ясно разчетлива скала на измерване.Диапазон на измерване от 0 до -40 градуса.Уреда е..
29.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Използвайки autorespekt.com, Вие се съгласявате с "Политика за използване на Cookies/Бисквитки", необходими за пълната функционалност на услугата.