Меню
Вашата кошница

Доствка

ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

След направена от Вас поръчка Вие ще получите e-mail с информация за поръчания от Вас продукт. Наш служител ще се свърже с Вас, за потвърждение на поръчката.

 

КУРИЕРСКА ФИРМА

Доставките се извършват от куриерска фирма "ЕКОНТ".

 

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА

Стойността на куриерската услуга се изчислява на база стойност на продукта, обем и тегло. Стойността е строго индивидуална за всяка поръчка!

 

СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът за доставка е от 1 (един) до 2 (два) работни дни, в зависимост от посочения адрес за доставка в поръчката,

или, изрично не е упоменат друг срок на доставка в самият продукт.


ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИТЕ

Поръчки направени в делнични дни (от Понеделник до Петък) се обработват веднага след постъпване в нашата система. Поръчки направени в Събота и Неделя и официални празници се обработват в първия работен ден.

Поръчки направени след 16:00ч. за куриерска фирма "ЕКОНТ" в делнични дни се обработват на следващия работен ден.

Доставки не се извършват в Неделя, и официални празници.

В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, Вие ще бъдете информирани чрез телефонно обаждане или с e-mail. При възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули със същото качество и цена.


ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

На всеки един етап от оформянето на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка. В случай че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонно обаждане. Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.

Използвайки autorespekt.com, Вие се съгласявате с "Политика за използване на Cookies/Бисквитки", необходими за пълната функционалност на услугата.